Haber

Adana’da bir kuyumcuya silahlı soygun gerçekleştiren 2 şüpheli tutuklandı

Adana’da bir kuyumcuya silahlı soygun gerçekleştiren iki şüpheli tutuklandı.

8 Kasım’da Şehitler Bulvarı Mahfesığmaz Mahallesi’nde motosikletli iki kişi SY’ye (37) ait kuyumcu dükkanına geldi. Bu kişilerden biri işyeri sahibini silahla öldürmekle tehdit etti ve bir miktar altın çaldı.

İlgili Makaleler

Şüpheli olay yerinden kaçarken kazara tabancayla kendini bacağından yaraladı.

Yaralı şüpheli, dışarıda kendisini bekleyen arkadaşının kullandığı motosiklete binerek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri sevk edildi.

İş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen olayda ekipler, firari şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen gruplar, silahlı soygunu gerçekleştirenlerin karakolda sabıka kaydı bulunan Tarık Can S. (32) ve BK (16) olduğunu belirledi.

İki şüpheli tutuklandı

Kuyumcuya silahla gasp eden Tarık Can S. ile olayda motosiklet kullandığı belirlenen BK, grupların düzenlediği operasyonla yakalandı. Kuyumcudan çalındığı belirlenen 3 bilezik, 3 kolye, 3 bilezik ve alyanslara da el konuldu.

Kazara silahla kendini vuran ve yaralayan zanlının olaydan sonra hastaneye gitmediği belirlendi.

Öte yandan motosikletin sahibi olduğu öğrenilen Tarık Can S’nin arkadaşı Can D. (22) de ekipler tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Tarık Can S. ve BK, nöbetçi hakim tarafından tutuklanırken, motosiklet sahibi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kuyumcunun güvenlik kamerasına kaydedilen görüntülere göre, kıyafetinin kapüşonuyla yüzünü gizlemeye çalışan şüpheli, içeri girerek elindeki silahı kuyumcuya doğrulttu. Şüpheli daha sonra kuyumcuya altınları doldurması için bir çanta veriyor. Kuyumcudan altın dolu çantayı alan şüpheli, iş yerinden hızla uzaklaşıyor.

vezirkopru-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu