Haber

Boşandığı eşini sokak ortasında öldürdü

Boşandığı eşini sokak ortasında öldürdü

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kişi boşandığı eşini sokak ortasında öldürdü.

İlgili Makaleler

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuğu bulunan M.Ü. ile Esma Kalanderli, 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Boşandığı kişiden sürekli rahatsız olan kadın, defalarca polise şikayette bulundu.

Her seferinde özgürdü

Emniyete götürülerek adliyeye sevk edilen şahıs, her defasında serbest bırakıldı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adamdan kurtulamayan kadın, babasının evine sığındı. Bir süre babasının evinde kalan hanım, kendi evine döndü.

Gizlendi ve evden çıkmasını bekledi.

Can güvenliği olmadığı için evinden uzaklaşmayan bayan, öğle saatlerinde markete gitmek için evden ayrıldı. Evine yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunan kadın, pusuda bekleyen kişinin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Uyuşturucu kaçakçılığı suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın, pandemi nedeniyle kontrollü serbestlikten yararlanarak cezaevinden salıverildiği öğrenildi.

habermuratpasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu