Haber

Kılıç: “Geleneksel değerlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Geleneksel değerlerimizi ve kültürel mirasımızı başta çocuklarımız olmak üzere her yaştan vatandaşımızla buluşturmaya devam edeceğiz.”

Anadolu’nun binlerce yıllık tarihinden miras kalan klasik sanatları gelecek nesillere aktaran Bafra Belediyesi, Geleneksel Sanatlar Merkezi’nde düzenli olarak açtığı tezhip, hat, ebru ve ney kursları ve sünnet şöleninin ardından geleneksel Türk gölge oyunu ile Karagöz-Hacivat ve Kukla çocukları hayata döndürecek. tanışmak. Kültür ve Turizm Bakanlığı kuklası ve somut olmayan kültürel miras taşıyıcısı Bafralı Şafak Yılmaz’ın Karagöz sahasında yaptığı gösteriyi çok sayıda ilkokul öğrencisi izlerken, Önder Hamit Kılıç da çocukların neşe ve coşkusuna eşlik etti.

İlgili Makaleler

Etkinliklerin devam edeceğini belirten Lider Kılıç, “Geleneksel değerlerimizi ve kültürel mirasımızı başta çocuklarımız olmak üzere her yaştan vatandaşımızla buluşturmaya devam edeceğiz. İlgi gören Hacivat-Karagöz ve kukla gösterilerini bir araya getirdik. 18. Klasik Sünnet Şöleni’mizde çocuklarımızla birlikte büyük ilgi. Biliyoruz ki çocuklar gülerse dünya yeniden toparlanır.Gülüyor.Çocuklarımızın mutluluğuna bir nebze olsun katkımız olursa ne mutlu bize. Bu konuda desteklerini esirgemeyen ailelerimize ve eğitimcilerimize teşekkür ederim.”

Ortak akıl toplantıları

Başkan Hamit Kılıç, serbest muhasebeciler ve mali müşavirlerle görüşmelerine de devam etti. Bafra Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısında konuşan Kılıç, “İlçemizde faaliyet gösteren başarılı bir iş hayatının ayrılmaz bir parçası olan serbest muhasebeci mali müşavirlerimiz ile kolektif aklımız kapsamında görüşmeye geldik. Kendilerine Belediyemizce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdik fikir ve önerilerini dinledik Serbest muhasebeci mali müşavirlerin yaşadıkları sorunlar Bizden beklenti ve taleplerini konuştuğumuz güzel bir sohbet gerçekleştirdik katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. .” – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu